A Secret Weapon For kırklareli prefabrik ev

Wiki Article

You might be using a browser that may not supported by Fb, so we've redirected you to a simpler Model to provde the ideal expertise.

Hızlı üretimden oturuma hazır montaja one ay gibi kısa zamanda dubleks prefabrik ev sahibi olabilirsiniz

Duvar kalınlığı ev fiyatını etkileyen bir diğer unsurdur. Prefabrik evlerde standart olarak dış duvar 10 cm iç duvarsa 5 cm kalınlıktadır. Daha yüksek ses izolasyonunun yakalanabilmesi için iç duvarlarda da ten cm kalınlıkta paneller tercih edilebilir.

Hatta günümüz koşullarında oldukça avantajlı bir satın alma opsiyonuna dönüşmüş oluyor. Şehirde illaki yerleşimin olduğu bir noktada ev almak yerine şehrin tüm stresinden uzaklaşarak satın aldığınız bir arazi üzerine inşa edilebiliyor. Konum olarak dilediğiniz noktada villa tipi prefabrik ev modelleri

Bunlar henüz proje aşamasında evinizi incelerken edinebileceğiniz detaylar arasında yer alıyor. Prefabrik ev 3+1 fiyatları 2022 yılında da bu kriterlere göre değişebiliyor. Tabii ki bunun yanı sıra opsiyon olarak sunulan bazı seçeneklere göre de değişiklikler görülebiliyor.

Prefabrik ev malzemeleri yapısı gereği duvar ve çatı sistemlerinin dışında diğer konutlarla benzerlik gösterir.

Yalıtım İşleri: Bina tekirdağ prefabrik ile zemin betonu arasındaki su yalıtımı gibi her türlü yalıtım işlemi, kırklareli prefabrik ekstra koruma ve izolasyon sağlamak için müşteri kırklareli prefabrik ev modelleri tarafından yapılmalıdır.

Teknolojik hızlı üretim ve ustalıkları ortadan kaldıran yenilikçi sistemiyle dubleks prefabrik evlerle villa konforunu yaşamak çOkay keyifli.

Sektörün lideri olarak prefabrik ev piyasasında şu ana kadar yaptığımız evler ile birlikte binlerce referansa fabrikamıza gelerek ulaşabilirsiniz. Şeffaf şirket politikalarımız ile birlikte siz değerli müşterilerimize her zaman en iyiyi sunmak için çalışıyoruz.

Özge Yapı olarak malzeme ve işçilik hataları ve oluşabilecek aksilikler durumunda two yıl servis destek garantisi verilmektedir. Kullanımdan kaynaklı oluşabilecek sorunlar garanti kapsamında değildir.

Sizlere her zaman en kaliteli ürünü en hızlı şekilde sunma idealiyle yıllardır çalışan firmamız hız kesmeden yaptığı işlere devam kırklareli prefabrik ev fiyatları etmektedir.

Edirne’de prefabrik ev sahibi olmak isteyenler, farklı modeller ve fiyat seçenekleri arasından kendilerine uygun olanı tercih edebilirler.

Pencere ve Kapı Montajı: Pencerelerin ve kapıların doğru bir şekilde montajı, evin yalıtımını ve güvenliğini sağlar.

Prefabrik evlerdeki konum değişikliği montaj öncesinde yapılmalıdır. Kaba kurulumu yapılan prefabrik evler zemin betonu uygunsa tekrar tekirdağ prefabrik sökülerek yer değiştirilebilir.

Report this wiki page